Τοποθετώντας ατομικό λέβητα με ενσωματωμένο καυστήρα φυσικού αερίου μέσα στο σπίτι ή σε ημι-υπαίθριο χώρο, επιτυγχάνετε πλήρη ανεξαρτησία στη θέρμανση σας με απόλυτη ασφάλεια.

Σύνδεση Διαμερίσματος

Η συσκευή, που τοποθετείται στον τοίχο, έχει πολύ μικρές διαστάσεις, και μπορεί εκτός από συνεχή και οικονομική θέρμανση να καλύψει τις ανάγκες σας και σε ζεστό νερό χρήσης. Η παροχή φυσικού αερίου στο σπίτι σας γίνεται με εξωτερική σωλήνωση που φτάνει από το μετρητή μέχρι τον ατομικό λέβητα.

Ο νέος λέβητας συνδέεται με τα θερμαντικά σώματα του διαμερίσματος:

  • Σε διαμερίσματα νέων πολυκατοικιών, που έχουν ήδη αυτόνομη θέρμανση (μονοσωλήνιο σύστημα θέρμανσης), συνδέεται ο λέβητας με τον συλλέκτη του διαμερίσματος.
  • Για τα διαμερίσματα παλαιών πολυκατοικιών που δεν έχουν αυτόνομη θέρμανση (δισωλήνιο σύστημα θέρμανσης), αποκόπτονται τα θερμαντικά σώματα του διαμερίσματος από το δίκτυο κεντρικής θέρμανσης της πολυκατοικίας και συνδέονται σε νέο δίκτυο που κατασκευάζεται και το οποίο συνδέεται με τον νέο λέβητα.

Χειρισμός Λέβητα

Για τον χειρισμό του λέβητα τοποθετείται θερμοστάτης χώρου, ενσύρματος ή ασύρματος έτσι ώστε να μπορείτε να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία του χώρου.

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Εάν υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας μπορείτε να επιλέξετε (χειροκίνητα ή αυτόματα) από ποια «πηγή» θέλετε να έχετε ζεστό νερό.

Για παράδειγμα, μια ημέρα που ο ηλιακός θερμοσίφωνας δεν θα έχει ζεστό νερό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον επίτοιχο λέβητα Φυσικού Αερίου ώστε να καλύψει τις ανάγκες σας με το Φυσικό Αέριο, χωρίς να καταναλώσετε Ηλεκτρική ενέργεια.

Ζεστό Νερό

Με το Φυσικό Αέριο έχετε πάντα άφθονο ζεστό νερό, μόλις το θελήσετε, χωρίς να περιμένετε.

Το νερό ζεσταίνεται την ίδια στιγμή που ανοίγετε τη βρύση και μόνο για όσο το χρειάζεστε, χωρίς να σπαταλάτε ενέργεια.

Μαγείρεμα

Συνδέοντας την κουζίνα σας με το Φυσικό Αέριο είναι σίγουρο ότι συνδέετε την ευκολία και την οικονομία με τη μαγειρική σας. Οι εστίες φυσικού αερίου δεν χρειάζονται προθέρμανση και η ταχύτητα στο μαγείρεμα θα σας εντυπωσιάσει.

Λέβητες Φυσικού Αερίου για το Σπίτι

 

Logamax Plus GB062

 

Logamax Plus GB062

Περισσότερα

 

Logamax Plus GB122

 

Logamax Plus GB122

Περισσότερα

 

Logamax Plus GB172i

 

Logamax Plus GB172i

Περισσότερα

 

De Dietrich NANEO S

 

De Dietrich NANEO S

Περισσότερα