Η εταιρία μας ανακοινώνει την νέα στρατηγική συνεργασία της με την ΖΕΝΙΘ, τον πρώτο πανελλαδικό, ολοκληρωμένο πάροχο ενέργειας στη χώρα, με φυσικό αέριο και ρεύμα.

Η αναβάθμιση της καταναλωτικής ανάγκης στη νέα εποχή του φυσικού αερίου και ρεύματος είναι γεγονός. Έχοντας ήδη κορυφαία ποιότητα στην μελέτη και κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών έργων, παραδίδοντας στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις κορυφαίας ποιότητας, η ENERKLIMA αναζητά συνεχώς τρόπους βελτίωσης παροχών.

Για τον λόγο αυτό προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με την ΖΕΝΙΘ, τον πρώτο ολοκληρωμένο πάροχο ενέργειας στη χώρα, προκειμένου να προσφέρει την αιχμή της ενεργειακής αγοράς στην Ελλάδα σήμερα, καθώς εκτός από φυσικό αέριο, προμηθεύει και ρεύμα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ενέργειας στους πελάτες μας, σε όλη την ελληνική επικράτεια. Μέσα από συνδυαστικά προϊόντα και υπηρεσίες ρεύματος, αλλά και φυσικού αερίου, καλύπτουμε όλες σας τις ανάγκες, τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Mε συνέπεια & υπευθυνότητα «χτίζουμε» μαζί σας μια σχέση εμπιστοσύνης, μια σχέση διάρκειας!