Πετρέλαιο
Tagline

Long headline to turn your visitors

Change the color to match your brand or vision, add your logo, choose the perfect layout, modify menu settings, add animations, add shape dividers, increase engagement with call to action and more.

Οι νέοι λέβητες συμπύκνωσης πετρελαίου δίνουν σε αυτό τον κλάδο της θέρμανσης ισότιμα μεγάλα πλεονεκτήματα. Η μελλοντική τροφοδοσία με πετρέλαιο είναι ακόμα εξασφαλισμένη για τις επόμενες γενιές και το πετρέλαιο θα παραμείνει ακόμα και στο μέλλον μία σχετικά φθηνή μέθοδος θέρμανσης.

Οι λέβητες νέας γενιάς συμπύκνωσης πετρελαίου θέρμανσης μετατρέπουν σχεδόν όλη την ενέργεια του πετρελαίου θέρμανσης σε ωφέλιμη θερμότητα για το σπίτι σας, διατηρώντας την κατανάλωση σταθερά σε εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες σας για θέρμανση και για ζεστό νερό χρήσης. Χάρη στην υψηλή απόδοση που εξασφαλίζει η τεχνολογία συμπύκνωσης από την Bosch, ο εποχιακός βαθμός απόδοσης του λέβητα φτάνει το 91% (που αντιστοιχεί σε μέγιστο βαθμό απόδοσης έως 104%). Επίσης, καταναλώνει σημαντικά λιγότερο καύσιμο φέροντας πιστοποίηση ενεργειακής κλάσης Α βάσει ErP.

Λέβητες συμπύκνωσης πετρελαίου

Ιδανικοί για την αναβάθμιση υφιστάμενων λεβητοστασίων

Η θέση των υδραυλικών συνδέσεων του λέβητα καθιστά τη σύνδεσή του σε υφιστάμενες εγκαταστάσεις πολύ εύκολη, απαιτώντας τις ελάχιστες δυνατές υδραυλικές τροποποιήσεις.