Κλιματισμός

Οικιακός

Μικρό ή μεγάλο, διαμέρισμα ή μονοκατοικία, κοντά ή μακριά, όταν μπαίνουμε στο σπίτι μας, θέλουμε να νιώθουμε άνεση και οικειότητα. Θέλουμε να υπάρχει το τέλειο κλίμα, σε κάθε του διάσταση.

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρίες κλιματισμού όπως η Toshiba και αυτό μας οδηγεί να σας προσφέρουμε προϊόντα και τεχνολογίες που δημιουργούν το τέλειο κλίμα για το δικό σας σπίτι.

Κλιματισμός
Κλιματισμός
Κλιματισμός

Ημικεντρικός & Επαγγελματικός

Λύσεις από επαγγελματίες για επαγγελματίες.

Η εταιρεία μας σας προτείνει την επαγγελματική σειρά Digital Inverter της Toshiba η οποία βρίσκεται στην κορυφή της ενεργειακής αποδοτικότητας ενώ ταυτόχρονα παρέχει μια ευρεία επιλογή από εσωτερικές μονάδες ώστε να μπορεί να κλιματίσει σωστά οποιοδήποτε χώρο και να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ανάγκη.

Επιπλέον τα προϊόντα VRF της Toshiba προσφέρουν άνεση, ασφάλεια, αξιοπιστία, ευελιξία και εξοικονόμηση ενέργειας. Είναι η ιδανική επιλογή για τον κεντρικό κλιματισμό σε μεγάλους χώρους όπως εμπορικά κέντρα, κτιριακές εγκαταστάσεις γραφείων, νοσοκομεία και ξενοδοχεία.

Η εταιρεία μας πριν από όλα αναλαμβάνει

Την επίσκεψη, καταγραφή του χώρου που θέλουμε να κλιματίσουμε

Τη μελέτη υπολογισμού των ψυκτικών φορτίων του χώρου

Tη μελέτη εγκατάστασης και χωροθέτησης των κλιματιστικών μονάδων

Tον υπολογισμό των ψυκτικών σωληνώσεων

Tις διατομές αεραγωγών και στομίων κλιματισμού, ανάλογα με το είδος της κλιματιστικής μονάδας

Και τέλος τη σύνταξη προσφοράς με βάση την αποδοτικότερη και συμφέρουσα λύση για τον πελάτη

Κατά την εγκατάσταση: Πραγματοποιούμε μεταφορά των κλιματιστικών και των υλικών στο χώρο του έργου, επίβλεψη των εξουσιοδοτημένων – αδειούχων εγκαταστατών -συνεργείων, βάση της μελέτης εφαρμογής που εκπονήσαμε. Ενεργοποίηση, ρύθμιση και έλεγχος καλή λειτουργίας των κλιματιστικών μονάδων, επίδειξη σε λειτουργία .