Αντλία Θερμότητας

Η Ενεργειακά αποδοτική λύση για θέρμανση-ψύξη και ζεστό νερό χρήσης

Tagline

Πως λειτουργεί η Αντλία Θερμότητας

H αντλία θερμότητας ελέγχει τη θερμοκρασία με μεταφορά θερμότητας. H αντλία θερμότητας περιλαμβάνει τρία βασικά εξαρτήματα: την εξωτερική μονάδα (εξατμιστής), την εσωτερική (ή τις εσωτερικές) μονάδα (συμπυκνωτής) και το ψυκτικό. Το ψυκτικό μεταφέρει τη θερμότητα καθώς κυκλοφορεί μεταξύ της εξωτερικής και της εσωτερικής (ών) μονάδας (-ων). Ο εξατμιστής εξάγει ενέργεια από την ανανεώσιμη πηγή (αέρας, νερό, γεωθερμική ή ηλιακή), αναγκάζοντας το υγρό να μετατραπεί σε αέριο.

Ο συμπιεστής συμπιέζει το αέριο, το οποίο αυξάνει τη θερμοκρασία του.

Ο συμπυκνωτής ανταλλάσσει τη θερμότητα από το αέριο στο σύστημα θέρμανσης και το αέριο επιστρέφει σε υγρή κατάσταση.

Η θερμοεκτονωτική βαλβίδα ελαττώνει την πίεση του ψυκτικού, η οποία ενεργοποιεί την εξάτμιση και ο κύκλος αρχίζει ξανά από την αρχή.

Με αυτόν τον τρόπο αλλά με την αντίστροφη πορεία, η αντλία θερμότητας μπορεί να επιτύχει και τον δροσισμό.

Περισσότερα →
Αντλίες Θερμότητας
TOSHIBA

Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Οι αντλίες θερμότητας αέρα-νερού χαμηλών θερμοκρασιών της TOSHIBA είναι η ενδεδειγμένη επιλογή για νέες κατοικίες ή κατασκευές. Σε συνδυασμό με ενδοδαπέδια θέρμανση ή καλοριφέρ χαμηλών θερμοκρασιών, επιτυγχάνεται μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας για τη θέρμανση του σπιτιού σας. Οι αντλίες θερμότητας αέρα-νερού της TOSHIBA είναι κατάλληλες για όλες τις κλιματικές συνθήκες που συναντώνται στην Ευρώπη, όλο τον χρόνο.
Λειτουργεί με 75% ανανεώσιμη μορφή ενέργειας που εξάγει από τον αέρα και 25% ηλεκτρική ενέργεια.

Επιτυγχάνει ενεργειακή απόδοση κλάσης A++ κατά τη θέρμανση.

Συνδυάστε την αντλία θερμότητας με ηλιακή υποστήριξη για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία κατά την παραγωγή ζεστού νερού.

Τα συστήματα αντλίας θερμότητας αέρα-νερού της Toshiba είναι συμβατά με διάφορες μονάδες θέρμανσης και ψύξης. Οπότε με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επιλέξετε τον ιδανικό συνδυασμό για τον εσωτερικό σας χώρο.

Αντλίες Θερμότητας