Γιατί να επιλέξει κάποιος ένα ολοκληρωμένο σύστημα θέρμανσης από την Carrier;


Ένα ολοκληρωμένο σύστημα θέρμανσης παρέχει θέρμανση και θερμοκρασιακή άνεση, μέσω υδραυλικού δικτύου και συστημάτων διανομής: (σώματα, fan coil, ενδοδαπέδιο), με έξυπνο τρόπο και ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του χρήση, ώστε να εξασφαλίζει άνεση και ενεργειακή αποδοτικότητα σε όλο το κτίριο.


Έχει πλέον αποδειχθεί ότι η αντλία θερμότητας παρέχει τη θέρμανση σε ένα κτίριο με μεγαλύτερη οικονομία έναντι ενός συμβατικού συστήματος θέρμανσης με καύση ορυκτών καύσιμων .

 

 


Τα ολοκληρωμένα συστήματα της Carrier ενσωματώνουν όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα, ενός συστήματος θέρμανσης, όπως υδραυλικά εξαρτήματα και αυτοματισμοί, που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία τους και συνεργάζονται με οποιαδήποτε μονάδα παραγωγής ζεστού νερού (λέβητες καυσίμου, αντλίες θερμότητας, ηλεκτρικά συστήματα κ.α.).


Επιπρόσθετα προσφέρουν ζεστό νερό χρήσης για όλες τις ανάγκες της κατοικίας με χαμηλό λειτουργικό κόστος.


Η εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος της Carrier προσθέτει την αξία στο σπίτι σας και με τη χρήση αντλιών θερμότητας εξασφαλίζεται μια υψηλότερη ενεργειακή αποδοτικότητα με φανερά οφέλη στην τσέπη σας και στο περιβάλλον.

Μάθετε περισσότερα για τα συστήματα θέρμανσης της Carrier >>>

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Διεύθυνση:
Ιάσονος 1, Λάρισα, Θεσσαλία, 41233, Ελλάδα.

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τηλέφωνο - Fax : +302413013394

Αριθμός Κινητού: +306936837943

Ιστοσελίδα: http://www.enerklima.gr